0
ATP

FOTO: Youtube/Screenshot

NOVAK ZAPUŠIO USTA NADALU: ‘Nisam ja kriv što njega neke stvari bole!’

Objavljeno: 19.04.21 u 20:32

Zanimljiv odgovor Novaka na ‘peckanje’ od strane Rafaela Nadala.

Rafael Nadal je ranije u toku dana izjavio kako je Novak opsednut rekordima. Srpski teniser nije dugo čekao da mu odgovori.

‘To šta on želi i razmišlja, kako on sve vidi, to je njegova stvar. Ne ulazim u to, ne mogu da pričam za njega kako on mene vidi u odnosu na rekorde. Ima puno pravo da to iskaže, ali ja ne osećam da sam opsednut bilo čim u životu, već samo da imam strast i veliku želju i veliki cilj i da nemam problem da ga verbalizujem. Nemam problem da iskomuniciram to. Možda neko ima problema da kaže to i da stoji iza toga. Ja nikad nisam imao problem da kažem da mi je cilj da oborim taj i taj rekord, da pokušavam da uradim to i to… Ne znam zašto je to loše, ne samo vezano za rekorde, već i za mnoge stvari u životu, možda i za politiku u tenisu ili neke stvari koje su bolne za nekog da čuje. Ili prosto, ljudi ne žele neku stvar da čuju od nekog ko ima status najboljeg na svetu. Onda sve što vi kažete odjekuje još više i onda tu je mnogo prstiju zgaženo, kako bih rekao, kada je politika u tenisu u pitanju.’ – rekao je Nole i potom dodao.

‘Ja ću stajati iza toga i nastaviti da budem svoj čovek i kad god osetim da je nešto nepravedno ili pravedno, kako god, ja ću to da istaknem, a što se tiče verbalizacije mojih ciljeva, ja sam to radio još kao jako mali teniser, nisam se ni tad pribojavao i ustručavao da kažem da želim da budem najbolji na svetu i da osvojim grend slemove. Ti ciljevi rastu, kad ostvariš jedan, javlja se drugi, ja nastavljam da sebi krčim taj put koji je za mene jedinstven. To je moj put, njegov ili nečiji drugi, u to se ne mešam.’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter