1
Evrokupovi
Najnovija vest HOT SPORT

FOTO: HOTSPORT

NAJNOVIJE VESTI: Ima nade da se sve ne raspadne, evropski velikani ipak neće u Superligu Evrope!

Objavljeno: 19.04.21 u 13:24

UEFA ima svoje adute u borbi protiv novog takmičenja koje preti da ugasi Ligu šampiona, Superlige Evrope.

Već 12 evropskih velikana je rešilo da pristupi novom takmičenju praktično zatvorenog tima i sa velikom koncentracijom novca uz opšte kritika javnosti.

Sem UEFA na koju je ovo direktan udarac, protiv Superlige Evrope su i FIFA, EKA, fudbalski savezi, bivši igrači, fudbalski radnici, viđeni političari…

Međutim, nisu i baš svi veliki klubovi za novo takmičenje. PSŽ i Porto su odbili nastup u Superligi Evrope, a prema najnovijim informacijama isto su učinili i Nemci.

– Klubovi koji predstavljaju Nemačku u bordu EKA, Bajern i Dortmund, slažu se sto posto u svim stavovima da odbiju Superligu, poručio je Hans Joakim Vacke, prvi čovek Dortmunda i time poslao jasnu poruku svima.

Zasad, Superligi su se priključili Liverpul, Čelsi, Mančester junajted, Mančester siti, Arsenal, Totenhem, Real Madrid, Barselona, Atletiko Madrid, Milan, Inter i Juventus.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter