1
ATP

FOTO TWITTER PRINTSCREEN

NADAL PONOVO OŠTRO UDARIO PO NOVAKU: Moj pristup tenisu nije takav, on je opsednut!

Objavljeno: 19.04.21 u 19:07

Španac ponovo provocira Novaka.

Ljubiteljima tenisa u Srbiji je ovih dana sigurno u fokusu Serbia open, koji se vratio u našu zemlju nakon 9 godina. Ipak, sigurno je da ne možemo ostati ravnodušni na konstantno bockanje najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića.

Srbin je početkom marta postao rekorder sa najviše nedelja ikada na vrhu ATP listi. Tim povodom se oglasio Rafael Nadal koji je tu činjenicu nazvao nebitnom. Potom je Španac u novom intervjuu ponovo uputio provokacije ka Novaku.

Novak je više fokusiran na obaranje rekorda. On je opsednut time. Ne mislim to na loš i negativan način, nego je on jednostavno koncentrisaniji i fokusiraniji na obaranje rekorda, počeo je Nadal.

Na kraju je rekao kako njemu takve stvari ne znače previše, a da je drugačije sa Đokovićem. Ova izjava nam govori više o šampionskom mentalitetu našeg tenisera, nego o bilo čemu drugom.

Njemu to mnogo više znači, uvek govori o tome. Moj pristup tenisu nije takav. Imam zdraviju ambiciju, drugačiju od njega, zaključio je Rafael Nadal.

0
0

1 Komentara

  1. Ma i Ti bi pobratime bio opsednut time da imaš snage, pameti i znanja! Da znaš da imaš promil šanse ne bi pričao tako, ali znaš ko je NOVAK i znaš da nemaš šanse. Teši se i gledaj kako to majstor radi!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter