FOTO TWITTER PRINTSCREEN
in ,

LOLLOL

NADAL PONOVO OŠTRO UDARIO PO NOVAKU: Moj pristup tenisu nije takav, on je opsednut!

Španac ponovo provocira Novaka.

Ljubiteljima tenisa u Srbiji je ovih dana sigurno u fokusu Serbia open, koji se vratio u našu zemlju nakon 9 godina. Ipak, sigurno je da ne možemo ostati ravnodušni na konstantno bockanje najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića.

Srbin je početkom marta postao rekorder sa najviše nedelja ikada na vrhu ATP listi. Tim povodom se oglasio Rafael Nadal koji je tu činjenicu nazvao nebitnom. Potom je Španac u novom intervjuu ponovo uputio provokacije ka Novaku.

Novak je više fokusiran na obaranje rekorda. On je opsednut time. Ne mislim to na loš i negativan način, nego je on jednostavno koncentrisaniji i fokusiraniji na obaranje rekorda, počeo je Nadal.

Na kraju je rekao kako njemu takve stvari ne znače previše, a da je drugačije sa Đokovićem. Ova izjava nam govori više o šampionskom mentalitetu našeg tenisera, nego o bilo čemu drugom.

Njemu to mnogo više znači, uvek govori o tome. Moj pristup tenisu nije takav. Imam zdraviju ambiciju, drugačiju od njega, zaključio je Rafael Nadal.

Diskusija

Odgovorite
  1. Ma i Ti bi pobratime bio opsednut time da imaš snage, pameti i znanja! Da znaš da imaš promil šanse ne bi pričao tako, ali znaš ko je NOVAK i znaš da nemaš šanse. Teši se i gledaj kako to majstor radi!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

BLAM BUGARSKOG SUDIJE KOJI JE NASMEJAO SVE: Krenuo je da pokaže žuti karton, a onda je ostao šokiran! (VIDEO)

TRI KLUBA ĆE BITI IZBAČENA IZ LIGE ŠAMPIONA, A PRVAK ĆE SE ODMAH PROGLASITI: Neće biti borbe za trofej!