0
Evropske lige

FOTO: Twitter/ screenshot

KLOP OŠTAR: ‘Imam 53 godine i Liga Šampiona je uvek bila tu!’

Objavljeno: 19.04.21 u 21:25

Izgleda da je i Klop protiv Superlige.

Danas su u toku dana mnogi negodovali formiranje Superlige, a da je protiv novog takmičenja potvrdio je i Klop.

‘Moja osećanja se nisu promenila. Moje mišljenje se nije promenilo. Prvi put sam za to čuo juče. Dok sam pokušavao da se pripremim zas tešku utakmicu. Dobili smo neke informacije, ne puno. Većinu stvari iz medija. Teško je. Ljudi nisu zadovoljni s tim, mogu da ih razumem. Ne mogu da kažem puno više jer nismo bili uključeni u proces – ni igrači, ni ja – nismo znali za sve ovo. Moraćemo da sačekamo da vidimo kako će se sve razvijati’

‘Imam 53 godine. Otkako se profesionalno bavim fudbalom, tu je uvek bila i Liga šampiona. Moj cilj je uvek bio da budem deo toga. Nemam problema sa Ligom šampiona. Sviđa mi se takmičarski aspekt fudbala. Sviđa mi se što bi Vest Ham mogao da igra u Ligi šampiona. Naravno, ne bih voleo da oni budu tamo, jer mi pokušavamo da ih preteknemo, ali lepo je što imaju priliku da se bore. Ne znam šta još da kažem? Nije lako.’ – rekao je Klop i potom dodao.

‘I ono što želim da kažem, čuo sam nekoliko stvari, ali ono što mi se zaista ne sviđa, fudbalski klub Liverpul je mnogo više od nekih odluka. Najvažniji deo fudbala su navijači i tim. Ništa ne bi smelo da bude između njih. Čuo sam da su se pojavili transparenti, ali igrači nisu učinili ništa loše. Moramo svi da se držimo zajedno. Možemo da pokažemo da u ovim trenucima niko ne mora „hodati sam“ (himna Liverpula). U teškim vremenima morate da pokažete da se držite zajedno. To ne znači da se morate slagati sa svime, ali opet momci nisu učinili ništa loše. Želim da budem siguran da svi to znaju.’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter