0
Evropske lige

FOTO: Screenshot/Twitter

KADA JE ON GLAS RAZUMA: Dejan Lovren bučno protiv Superlige Evrope, rekao ono što svi mislimo

Objavljeno: 19.04.21 u 15:56

Evropski fudbal bi mogao da doživi žestoke promene nakon što su fudbalski moćnici danas najavili formiranje Superlige Evrope.

Zatvoreno takmičenje 20 klubova ‘starog kontinenta’ od čega će 16 učesnika imati stalno mesto sa velikom koncentracijom novca, odnosno uništenje Lige šampiona.

Navijači su masovno protiv, ali i ne samo oni. Organizacije, klubovi, savezi, fudbaleri, praktično svi koji nisu deo klubova koji su već pristupili Superligi Evrope.

Među onima koji su bučni u protviljenju je hrvatski fudbaler i nekadašnji igrač Liverpula koji je jedan od organizatora Superlige, Dejan Lovren. Hrvat je poručio da bi novo takmičenje moglo da upropasti ceo sport.

– Fudbal će u bliskoj budućnosti biti na ivici totalnog kolapsa. Niko ne gleda širu sliku, bitan je samo finansijski aspekt. I dalje verujem da ova neprijatna situacija može da se reši, napisao je hrvatski as na Tviteru.

UEFA će zbog celokupne situacije danas organizovati sastanak na kom će odlučiti o hitnim potezima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter