in ,

BITAN POTPIS: Vojvodina obezbedila ostanak kapitena!

FOTO: OK Vojvodina

Vojvodina nakon osvojene titule uspela da zadrži veoma bitnog igrača! 

Tim koji veoma uspešno vodi Dragoljub Zbiljić odradio je danas veoma bitan posao. Nakon što su u finalnoj seriji plej-ofa savladali Partizan i osvojili titulu, uspeli su da dogovore ostanak sjajnog Stevana Simića!

Stevan Simić ostaje kapiten Vojvodine NS seme! Svojim iskustvom i kvalitetetom ovaj stameni srednji bloker reprezentativnog kalibra, jurišaće sa šampionskom ekipom u borbu za sve domaće trofeje i u naredne dve sezone, a biće važan šraf u evropskoj priči Novosađana, u najjačem klupskom takmičenju Ligi šampiona.

FOTO: Privatna arhiva

Da će Simić produžiti vernost i zvanično je potvrđeno u kući najboljeg i najorganizovanijeg srpskog odbojkaškog kluba, što je samo prvi korak u očuvanju i stvaranju snažnog tima, koji će biti spreman za najveće izazove. Potvrda je to i ozbiljnog, profesionalnog i ambicioznog pristupa čelnika kluba i struke, sa jasnim ciljem da u budućnosti Vojvodina rezultaski ide korak dalje, da na domaćoj sceni ostane lider, a na međunarodnoj bude klub po kojem se prepoznaje srpska odbojka.

Stevan Simić iza sebe ima dugih osam godina u prvom timu, pregršt trofeja, među kojima su najdragoceniji pet namenjenih šampionu Srbije, kao i evropski iz 2015. Osim u važnog, sjajnog i karakternog igrača, Simić je izrastao i u odličnog kapitena. Davno nije zabeleženo da jedan prvotimac toliko dugo brani boje novosadskog kolektiva, a kako je Stevan produžio ugovor na dve godine, dočekaće u prvom timu njegove Voše i deceniju.

Očuvanje sopstvenog kvalitetnog kadra još jedna je misija Odbojkaškog kluba Vojvodina.

Diskusija

Odgovorite

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

KLOP OŠTAR: ‘Imam 53 godine i Liga Šampiona je uvek bila tu!’

VAPAJ IZ ČAČKA: ‘Predsedniče pomozite!’