0
ATP

FOTO: TSS

SRPSKI TENISERI PRESREĆNI ŠTO IGRAJU U SVOJOJ ZEMLJI: Kecmanović i Krajinović spremni za Serbia open!

Objavljeno: 18.04.21 u 17:09

Serbia open se vraća nakon 9 godina!

Turnir se održava u Beogradu od 19. do 25. aprila, a utiske pred početak dali su Miomir Kecmanović i Filip Krajinović. Kecmanović je istakao da će uživati u Beogradu, ali da zbog obaveza njegov trener David Nalbandijan neće biti uz njega.

Zbog nekih obaveza on se vratio u Argentinu, ali doći će u Madrid i Rim, i doći će za drugi turnir u Beogradu. Nije stalno tu, ali radimo na tome da možemo da napravimo progres i bolji rezultat, istakao je Kecmanović i dodao da mu je Nalbandijan dosta pomogao u razmišljanju na terenu.

 

U nastavku, Miomir je naglasio da mu šljaka i nije najomiljenija podloga. Takođe dodao je da neće imati nikakav pritisak ako se sastane sa Novakom.

Šljaka mi nije najomiljenija podloga iako sam imao bolje rezultate. Više sam se prilagodio i pokušavam neke druge stvari da odradim u odnosu na beton. Novak je postigao gotovo nezamislivo, trudim se da ne razmišljam o tome. Trudim se da radim na stvarima koje mogu da unaprede moju igru i nadam se da ću ostvariti bar deo onoga što je postigao Novak, zaključio je Kecmanović.

Sa druge strane, Filip Krajinović je skrenuo pažnju na to da je sezona veoma turbulentna. Ipak, istakao je da je srećan što će nastupiti u Beogradu, ali da mu je žao što nema publike.

FOTO: Twitter / Mio Kecmanovic

Turbulentna je sezona i rezultati. Srećan sam što igram u Beogradu. Nažalost neće biti publike koja je u velikoj prednosti , ali sam srećan što spavam u svom stanu. U Srbiji nisam igrao 10 godina, pa mi je čudno da mogu da spavam u krevetu. Radujem se što igram protiv Travalje, on je jak igrač, voli da igra na šljaci, rangiran je oko 60. na svetu, tako da će biti uzbudljiv i težak meč. Nadam se da ce vreme biti bolje, i nadam se da ću biti bolji, počeo je Krajinović.

FOTO: Youtube screenshot

Filip se malo našalio i sa Novakom, rekavši da se najbolji svetski teniser izvukao time što nisu u istom delu žreba. Krajinović je još dodao i da ovakvi turniri dosta znače mladim igračima.

Svi znamo ko je Novak, srećan sam što imamo turnir u Beogradu gde svi možemo da igramo. Radujem se što i on igra ovaj turnir. Velika je prednost da imamo turnire. Na prethodnom Serbia Openu imao sam vajld kartu i sigurno da ovo znači mladim igračima poput Hamada Međedovića. Imaće Challenger, ATP, mogu da se pokažu, da vide smernice, čuju savete. Imaju puno da nauče i da igraju, to su prednosti turnira i veliko iskustvo za budućnost, zaključio je Filip Krajinović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter