0
Domaći fudbal

FOTO: HotSport

SRPSKA LIGA ‘ISTOK’: Dunav dubok za ‘Cariće’!

Objavljeno: 18.04.21 u 20:57

Bilo je zanimljivo na svim terenima!

Minulo 29.kolo Srpske lige ‘Istok’ proteklo je u znaku domaćih ekipa. Čak sedam puta radovali su se domaći, dva susreta završena su pobedama gostiju, dok je samo jedan duel završen podelom bodova.

Timok 1919 iz Zaječara ima je lak zadatak protiv davno otpisanog Moravac Oriona i ispratio ga je kući sa samo tri ‘komada’ -3:0, a nad rivalima je zadržao lepu bodovnu prednost.
Niškim ‘carićima’ nije prijalo gostovanje u Prahovu. Dunav je ipak bio dubok za njih i domaćini su posle preokreta došli do bodova nade u borbi za opstanak – 2:1.

Prštalo je u Paraćinu gde je SFS Borac dočekao Budućnost iz Popovca kraj Niša. Poveli su „staklarci“, gosti preokrenuli rezultat, ali su domaći 15 minuta pre kraja ipak zasluženo stigli do boda -2:2. Pohvale akterima idu i iz razloga što je susret završen bez ijednog kartona.

Radnički iz Svilajnca zadržao je drugu poziciju na tabeli pošto je na svom terenu bio bolji od Topličanina – 2:1, a istim rezultatom OFK Sindjelić slavio je protiv Morave iz Vladičinog Hana.

Pčinja se u Trgovištu igrala sa nervima svojih navijača jer je na poluvremenu gubila od poletaraca iz Župe, ali furioznom igrom u drugom delu sve je ipak došlo na svoje mesto i domaći su nastavili sjajan niz dobrih rezultata – 4:1.

Vrlo zanimljiv i neizvestan bio je duel u Trsteniku gde je gostovao Rembas iz Resavice. Sudija Aleksandar Vukadinović čak tri puta pokazivao je na belu tačku, meč je obilovao uzbudjenjima, na kraju vrlo važni bodovi ostali su domaćinu -3:2.

Mladost iz Medoševca nastavila je prolećnu rasprodaju bodova i to na svom terenu, ovom prilikom Vlasina je lako došla do pobede od 3:1.

Jedinstvo je u Paraćinu bilo bolje od Timočanina i trijumfom od 3:1 stiglo do sedme pozicije na tabeli.

Igra miša i mačke vidjena je u Zaječaru gde su domaći Kablovi pretrpeli pravi debakl u susretu protiv Radana – 1:7.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter