in ,

I ONI KOJI MRZE NEJMARA, SADA GA VOLE: Brazilac pokazao veličinu, na terenu možda jeste prepotentan – ali je sada oduševio svet

FOTO: Twitter

Nejmar na terenu zna da bude prepotentan i bahat, ali sliku o sebi ulepšava gestovima van terena.

Napadač Pari Sen Žermena je pomogao institut u Brazilu koji vodi računa o 3.000 dece i adolescenata koji je u martu 2020. zbog finansija bio privremeno zatvoren.

Ustanova nije otpustila radnike zahvaljujući fudbaleru, čak nije ni smanjila zarade, niti prekinula zdravstveno osiguranje, pošto je Nejmar po mesecu donirao sumu od 89.500 evra.

Ideja brazilskog fudbalera jeste da pomogne institut finansijama i održi ga u životu sve do kraja pandemije korona virusa, kada bi trebalo da nastavi sa normalnim radom.

Nejmarov otac je izjavio kako sav novac obezbeđuje fudbaler i da će tako biti do daljnjeg.

– Svi poslovi su sačuvani, radnici redovno primaju plate i tako će biti bez obzira dokle ćemo imati pandemiju. Stavili smo naše prostorije i na raspolaganje vlastima, ako bude potrebe za tim. Želimo svi da damo doprinos u ovoj zajedničkoj borbi, rekao je Nejmar senior.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

‘DA NIJE BILO OVE POŠASTI, VEĆ BISMO IGRALI EVROLIGU’: Ostoja Mijailović umirio navijače Partizana nakon vesti o licenci

VELIKA SRAMOTA LEGENDARNOG TRENERA: Jeftino potcenio Jokića, nije hteo da mu spomene ni ime