7
Evrokup

FOTO: HOTSPORT

‘DA NIJE BILO OVE POŠASTI, VEĆ BISMO IGRALI EVROLIGU’: Ostoja Mijailović umirio navijače Partizana nakon vesti o licenci

Objavljeno: 18.04.21 u 09:55

Specijalizovani ‘Jurohups’ je objavio juče saznanja da će Evrokup Partizanu dati trogodišnju licencu.

Međutim, ekspresno je stigla i reakcija iz Humske, i to od strane predsednika kluba Ostoje Mijailovića.

Prvi čovek crno-belih je poslao poruku u tonu da takva namera Evrokupa, odnosno Evrolige pod čijim je okriljem to takmičenje, nije u skladu sa ambicijama Partizana.

Zapravo, to i nije bio odgovor, već je Mijailović poručio kako je reč o nezvaničnim vestima i da njegov klub teži ka Evroligi.

– Tačno je da je najavljena promena formata takmičenja, a da li će Partizanu biti ponuđena ‘vajld kard’ – to ne zavisi od nas. Mi smo u klubu postavili ovakav sistem koji garantuje održivost u najvišem evropskom takmičenju. Problemi sa koronom su svima pokvarili planove, pa tako i nama, rekao je Mijailović, a onda dodao:

– Ono što je izvesno je to da će sledeće sezone Evrokup biti znatno jače takmičenje nego ove. Ono u šta sam siguran je da nas nije zadesila ova pošast, Partizan uveliko igrao ligu koju je igrao skoro deceniju i po, čak i bio njen osvajač, kazao je Mijailović za ‘Mondo’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

 

 

 

 

 

0
0

7 Komentara

  1. Nemojte da kvarite zvezdi planove da opet, po 10 put pokusa da udje medju 8 najboljih u evropi Ove godine 20 milki za transfere.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ma kako da ne. Da li ste mozda postavili u salu trofeja i da ste osvojili evrokup i ABA ligu prosle godine? Ostali bi se svi sklonili, znajuci da nemaju sanse protiv gromade. Sto niste osvojili ebrokup ove godine, kad ste bili tako jaki? Tim se skoro nije promenio, pa niste mogli ni medju 4 u ABA ligi. I za ovaj evrokup ste dobili pozivnicu na lepe oci, a ne zbog igre i rezultata. Smesni ste kao klub.

    0
    0
    Odgovori
    • Ne seri bre ti musavcu. Uopste nije isti tim, oteran Trinki, otet Volden, sistem i duh tima totalno uništen posle prekida. Vama budjavcima je prekid najviše odgovarao. Finale Abe bi smo sigurno igrali, znamo da vi ne bi. U EK smo imali sve u svojim rukama. Tisina

      0
      0
      Odgovori
      • I ne samo od cibone..2013 te..od radnickog iz kragujevca u laktasima…razbijeni nadigrani..u polufinalu..al..radnicki nema uslova da igra evroligu..!!!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter