0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

ARSENAL STIGAO DO BODA U 97. MINUTU: Mitrović ponovo nije dobio priliku!

Objavljeno: 18.04.21 u 17:37

Da li će srpski reprezentativac uskoro promeniti sredinu?

Arsenal i Fulam su remizirali u okviru 32. kola Premijer lige. Rezultat je bio 1:1, a fudbaleri Arsenala su postigli gol u poslednjim momentima meča. Iako je u dresu Srbije pokazao da se nalazi u odličnoj formi, Aleksandar Mitrović nije dobio priliku na ovom meču.

Domaći su kontrolisali igru u prvom poluvremenu, postigli su i gol u 40. minutu, ali je on bio poništen. Nakon još nekoliko propuštenih šansi početkom drugog dela igre, stigla je kazna.

Igrao se 57. minut kada je Gabrijel napravio penal. Gol sa bele tačke postiže Džoš Maja i tako najavljuje odbranu gostiju do kraja meča. Arsenal se nije zaustavljao, sve vreme su kontrolisali igru i napadali gol Fulama. O tome nam svedoči i statistika koja kaže da je posed lopte u drugom poluvremenu bio 73:27 u korist Tobdžija.

Nagrada im je stigla tek u 97. minutu, a slavio se pogodak koji je postigao Edi Nketija. Fulam nije uspeo da sačuva 3 boda i ovim je znatno smanjio šanse za opstanak

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter