0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Cedevita Olimpija/Tine Ruzic

‘URADIĆEMO SVE DA POBEDIMO!’: Nakon utakmice koja je podigla veliku prašinu, evo šta trener Cedevite kaže pred novi okršaj sa Zvezdom

Objavljeno: 17.04.21 u 15:30

Samo nekoliko dana nakon utakmice u Beogradu koja je podigla veliku prašinu, ponovo će na terenu Cedevita Olimpija i Crvena zvezda.

Ovog puta meč je u Ljubljani, a domaćin najavljuje da će ići na pobedu po svaku cenu.

Trener ‘zmajčeka’ Jurica Golemac je istakao da njegova ekipa 40 minuta mora da igra dobro, ako želi uspeh

– Čeka nas još jedna izazovna utakmica. Crvena zvezda će biti jača u odnosu na meč u sredu pošto se vraća Lendri Noko. Moramo da iskoristimo meč da ispravimo greške koje smo pravili u Beogradu. Da smanjimo broj izgubljenih lopti, da popravimo skok igru, budemo jači u duelima i trčimo što je više moguće, rekao je Golemac i nastavio:

– Ako želite da pobedite Zvezdu morate da igrate na najvišem mogućem nivou svih 40 minuta. Imali smo dovoljno vremena da se odmorimo i spremimo za nedelju. Uradićemo sve da dođemo do pobede.

FOTO: Cedevita Olimpija/Ales Fevzar

U sličnom tonu nastavio je i košarkaš kluba iz Ljubljane Rajon Braun.

– Svi znamo koliko je težak meč ispred nas. Nema kalkulisanja jer nas čeka uskoro i plej-of. Zato moramo da budemo spremni za kompleksan meč kakav je derbi pred nama. Moramo da istrčimo na parket s mnogo energije, nadam se da ćemo na kraju i pobediti.

Utakmica između Cedevita Olimpije i Crvene zvezde na programu je u nedelju od 17 časova.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter