0
Evropske lige

FOTO: Twitter

SKOT PARKER ISKREN: ‘Želim više lidera kao što je Mitrović!’

Objavljeno: 17.04.21 u 09:27

Srpski centarfor je očigledno lider u svlačionici Fulama.

Fulam je pretrpeo bolan poraz od Vulverhemptona u samoj završnici utakmice. Takav rezultat najteže je pao vezisti Lemini, koji je ostao u suzama nakon meča. Motivacioni govor saigračima održao je Aleksandar Mitrović.

‘To je ponašanje koje podržavam i kakvo priželjkujem od svojih igrača. To je nešto čega je sve manje, što gubimo u fudbalu. Milsim da u velikim timovima uvek imate igrače sa snažnim karakterom, ljude koji će govoriti i predvoditi ostale svojim primerom i to je ono što svi žele da vide. To je najvažnije – da tvoja dela prate ono što govoriš. Lako je pričati, ali potrebna nam je akcija.’ – rekao je Skot Partker i dodao.

‘Liderske sposobnosti i snažna ličnost to je ono što je nama najpotrebnije posebno u ovakvim situacijama. Lako se skrivati od svega kada postane teško, ali baš tada moraš da ustaneš.’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter