1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Twitter screenshot

RADONJIĆ PRED DUEL U SLOVENIJI: ‘Moraćemo da odigramo dobar meč u oba pravca’

Objavljeno: 17.04.21 u 18:05

Košarkaši Crvene zvezde nalaze se u Sloveniji gde ih u naredna četiri dana očekuju dve utakmice sa ekipama Olimpija Cedevite i Krke.

Prvi na programu je zaostali meč 24. kola ABA lige sa Olimpija Cedevitom koji je na programu u nedelju od 17 sati u dvorani ‘Stožice’ u Ljubljani.

Za razliku od prvog meča koji je rešen u dramatičnoj završnici pobedom Zvezde, tim crveno-belih će biti jači za Lendrija Noka koji se vraća u sastav jer nije bio registrovan za zaostali meč 11. kola.

– Očekuje nas još jedna teška utakmica u kratkom vremenskom periodu, sa istim i vrlo kvalitetnim protivnikom. Ovi mečevi su dodatno specifični jer ih igramo u ligaškom delu u rasponu od samo tri dana. Ekipa Olimpija Cedevite je odličan tim, koji je svoj kvalitet potvrdio još jednom i utakmicom u Beogradu. Moraćemo da odigramo vrlo dobar meč u oba pravca i da se potrudimo da dobri vremenski intervali koje smo imali i prikazali u utakmici u sredu u Beogradu budu ovoga puta duži – rekao je Dejan Radonjić.

Dejan Davidovac očekuje još jedan težak susret sa ‘zmajevima’.

– Još jedan jak meč očekuje nas u kratkom vremenskom periodu protiv ekipe Olimpija Cedevite. Sve ono što smo znali i zašta smo se pripremali potvrdili su u Beogradu. Ekipa odličnih šutera koja puno trči i ima veliki timski kvalitet. Biće pomalo neobično odigrati sa istim rivalom dve utakmice u 4 dana u istom takmičenju i to u ligaškom delu, ali cilj ostaje isti kao i pred prvi meč, da odigramo čvrstu, dobru utakmicu u završnici ligaškog dela takmičenja protiv ekipe koja se kao i mi bori za plej of – rekao je Davidovac.

Odmah nakon meča u ‘Stožicama’ ekipa Crvene zvezde već u nedelju uveče seli se u Novo Mesto gde će u utorak od 18.30 odigrati zaostalu utakmicu protiv ekipe Krke u dvorani ‘Leon Štukelj’.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter