0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga

DONETA VAŽNA ODLUKA: Evo kada će se odigrati utakmice poslednjeg kola i zaostali mečevi ABA lige!

Objavljeno: 17.04.21 u 14:12

Rukovodstvo ABA lige donelo je odluku o datumima odigravanja 26. kola.

Naime, u ponedeljak 26. i utorak 27. aprila biće realizovane utakmice poslednje runde regionalnog takmičenja. Tim mečevima biće stavljena tačka na ligaški deo ABA sezone.

U ponedeljak se sastaju: Borac i Cibona (17 sati), FMP i Krka (19) i Partizan i Split (21). U utorak su takođe na programu tri duela: Zadar – Crvena zvezda (16 časova), Cedevita Olimpija – Mega (18) i Igokea – Mornar (20).

Pre toga, tabor Marka Marinovića će odigrati odloženi meč 25. kola protiv Splita. Duel na Gripama zakazan je za ponedeljak 19. april, a utakmica će početi u 18 časova. Dok su dve zaostale utakmice na program i sutra, i to dva derbija: Mornar – Budućnost i Cedevita Olimpija – Crvena zvezda, a obe utakmice se igraju od 17 sati.

Kada je stanje na tabeli u pitanju, plej-of su obezbedili Budućnosti Crvena zvezda, dok se za još dve karte bore Igokea, Mornar i Cedevita Olimpija.

Kada je borba za opastanak u pitanju, u opasnoj zoni je Borac (7-17), kao i Krka, Split i Cibona (svi po 8-19), te Zadar (9-16).

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter