0
Evropske lige

Foto: Youtube screenshot

’14 MESECI NIJE DOŠAO U KLUB, TO JE TUŽNO!’: Siniša Mihajlović na konferenciji brutalno udario na predsednika Bolonje!

Objavljeno: 17.04.21 u 13:53

Na konferenciji za medije pred utakmicu sa Specijom, trener Bolonje Siniša Mihajlović je najmanje govorio o samoj utakmici.

Fokus je bio na njegovoj budućnosti u klubu i činjenici da nikako ne može da se sastane sa predsednikom kluba, kanadskim biznismenom Đuzepeom ‘Džoijem’ Saputom, koji je uzgred i vlasnik MLS kluba Montreala.

– Nema ga 14 meseci, tako da možemo razgovarati samo kada dođe. Tužno je za sve da ga nema toliko dugo, ali sam siguran da ima dobar razlog za to. U svakom slučaju, bolje ikad, nego nikad. Predsednik je referetna tačka i kada je odsutan, teže je nositi se sa svim stvarima u klubu, rekao je Mihajlović.

Na konkretno pitanje novinara ‘kakva mu je budućnost u klubu’, Siniša je rekao:

– Moja budućnost je sutrašnja utakmica i to je sve. Stvorili smo toliko šansi protiv Rome i istrošili toliko energije da smo morali već do poluvremena da vodimo 1:0. Upozoravam na to da dobre igre nisu dovoljne, potrebna su nam tri boda da ih potvrdimo. Prema tome, sutra me ne interesuje kako ćemo igrati, samo želim pobedu.

Bolonja je trenutno 11. na tabeli Serije A sa 34 boda, dva manje od Sampdorije, uz dva vezana poraza u poslednja dva kola, od favorizovanih Rome i Intera (oba 0:1).

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter