0
Domaći fudbal

VOJVODINA SLAVILA PROTIV BAČKE: Bratić zadovoljan!

Objavljeno: 16.04.21 u 21:22

Sjajna igra novosadske ‘Stare dame’!

Fudbaleri Vojvodine savladali su na gostujućem terenu ekipu Bačke. Rezultat je bio 1:2, a oba pogotka za pobednički tim postigao je veoma raspoloženi Gemović.

Gemović je prvo golmana matirao u 6. minutu susreta, da bi potom prednost poduplao u 28. minutu. Jedini gol za domaćina postigao je Miloš Zličić u 61. minutu meča.

Naredni meč Vojvodina igra u Kupu Srbije, gde se sastaje sa ekipom Partizana. Bolji iz ovog duela ide u finale, a ovaj meč je svojevrsna repriza prošlogodišnjeg finala.

Nakon meča zadovoljan je bio pomoćni trener Bratić, koji je menjao opravdano odsutnog Lalatovića.

‘Znali smo da je ekipa Bačke neugodna ekipa i da ne zaslužuje mesto na kom se nalazi. U poslednjih nekoliko kola igra veoma dobro i nedostajalo im je te neke sportske sreće da ostvare bolje rezultate. Ušli smo u utakmicu sa 120%, prvo poluvreme odigrali smo veoma dobro, dominirali, na vreme smo dali dva gola i to je odlučilo utakmicu.’ – rekao je i potom dodao.

‘Napravili smo nekoliko izmena u drugom poluvremenu, ušli su igrači koji su se tek oporavili od povreda. Bačka je imala nekoliko šansi u nastavku, ali imali smo i mi dve, tri stopostotne prilike da zatvorimo utakmicu. Komšijski derbi je uvek neugodan, bila je ovo prava prvenstvena utakmica, a sada se okrećemo najvažnijem meču u sezoni, polufinalu Kupa Srbije sa Partizanom.’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter