4
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

TRANSFER BOMBA NA POMOLU: Dejan Stanković bi mogao da napusti Zvezdu već ovog leta!

Objavljeno: 16.04.21 u 12:45

U medijima se pojavila šokantna vest da će Dejan Stanković ovog leta po svoj prilici napustiti Crvenu zvezdu.

Crvena zvezda je saopštila da još uvek niko nije stupio u kontakt sa njima kad je u pitanju Dejan Stanković ali cela Italija bruji o tome da bi mladi stručnjak mogao da preuzme Sampdoriju.

Kako saznajemo, Stanković je već održao jedan sastanak u Rimu sa predsednikom kluba Masimom Fererom, i to sve na preporuku kuma Siniše Mihajlovića, a sada dolaze novosti da je taj sastanak prošao veoma pozitivno.

Dok Sampdorija pokušava da preuzme Stankovića, Crvena zvezda želi da produži ugovor sa trenerom koji je na putu da osvoji duplu krunu i sa kojim je Zvezda dobila neku novu dimenziju u evropskim takmičenjima.

Football Italia“ prenosi informacije da je Falji Ramadani, agent Dejana Stankovića, ove nedelje održao drugi sastanak u Milanu sa Masimom Fererom i da je trenutno srpski trener veoma blizu da preuzme klub iz Đenove!

Sampdorija je već odlučila da ne nastavi saradnju sa iskusnim Klaudijom Ranijerijem.

Dobro je poznat učinak bivšeg kapitena Srbije u Italiji, gde je igrao najveći deo svoje karijere i briljirao u dresu Lacija i Intera, da bi se po završetku karijere oprobao i u mladom timu „nerazura“, kao i u ulozi pomoćnika u Udinezeu.

 

0
0

4 Komentara

  1. Bas to. Kao igrac nije hteo da dosje kod nas na foru ne zelim u klub koji volim a ne mogu da mu dam 100 posto. A u stvari novci su bili u pitanju. A sad ako je zvezdu iskoristio za odskocnu dasku neka mu krene karijera nizbrdo to mu zelim

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter