0
Kladionica

FOTO: OktagonBet

OKTAGONBET TIKET DANA: Kiša golova kao uvertira za bogat sportski vikend

Objavljeno: 16.04.21 u 11:00

Petak je vrlo izdašan ovaj put, od mnoštva utakmica izabrali smo 4. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

18.00 Bohemians 1905 – Ostrava

Dva tima koji ne mogu nigde iz sredine tabele mogu da nam pruže samo zabavu tj. golove. Klub legendarnog Panjenke je u dobroj formi, a kada se uzme u obir koliko imaju povreda onda su u fenomenlanoj formi. Gosti iz Ostrave igraju toplo – hladno, zabava zagarantovana.

Predlog: GG (1,94)

20.30 RB Leipzig – Hoffenheim

Ovaj duel je pogrdno nazavan ‘El Plastiko’ derbi aludirajuću na uzdizanje klubova kroz lige pomoću velikih korporacija. Lajpcigovi snovi o tituli još su živi, a i njihova forma im s pravom daje nadu jer u poslednjih 10 imaju 8-1-1. Hofenahajmu treba još dve pobede da zakuca opstanak ali će ih potražiti na nekom drugom mestu.

Predlog: 1&3+ (1,93)

21.00 Lille – Montpellier

Ovo je jedno od najdaljih gostovanja u Francuskoj! Tvrdi Monpenje nije izgubio 10 mečeva u nizu u ligi, ali ovo je gostovanje lideru. Lil ima najbolju odbranu u ligi, ali i za razliku od gosta imaju jasan motiv. Šansa za prvu titulu od 2011. neće biti olako shvaćena.

Predlog: 1 (1,68)

21.00 Everton – Tottenham

Oba tima su u poslednje 4 utakmice otpala od trke za Ligu šampiona. Nisu matematički otpali ali sada moraju čekati kikseve više klubova i pobeđivati do kraja nenormalno. Videćemo posle ovakvih padova koja ekipa je psihički ostala jača. Mi svakako tipujemo GG jer ovde mogu doći sva tri znaka.

Predlog: GG (1,80)

UKUPNA KVOTA 11,32 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

ekpres tiket – 1982917

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter