0
Evroliga

FOTO: ABA liga

NEKADAŠNJI CENTAR PARTIZANA DOBIO PONUDU CRVENO-BELIH: Prvo je pljuvao Evropsku košarku!

Objavljeno: 16.04.21 u 18:45

U sezoni 2019/20 nastupao je za Žalgiris.

Džok Lendejl je dobio ponudu grčkog velikana Olimpijakosa. Prema navodima litvanskih medija, ponuđen mu je dvogodišnji ugovor, ali teško da će na njega pristati.

Razlog zbog čega će ovu ponudu verovatno odbiti je taj što je rekao kako želi da se okuša u NBA ligi. Takođe, pre oko mesec dana, Lendejl je istakao da mu je velika greška i sam dolazak u Evropu.

Imam gorak ukus u ustima. Ljut sam zbog svega, zbog načina na koji se desilo, kako su se odvijale stvari na koje ja imam uticaj. Dobijao sam loše savete od ljudi kojima sam verovao. Bio je to loš potez. Šta još mogu da uradim? Da igram košarku. Želim tranziciju u NBA, nervira me kada vidim kakvi su igrači pre mene dobili ugovore u toj ligi, istakao je tada Džok Lendejl.

On sada igra u rodnoj Australiji, u ekipi Melburn Junajteda. Nekadašnji košarkaš Partizana prosečno beleži 16,5 poena, 8,2 skoka i oko 2,5 asistencije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter