0
Košarka

Iako je Bogdan Bogdanović odigrao sjajno, njegova Atlanta je ipak noćas poražena od Milvokija sa 109:120 na svom trerenu.

NBA: Bogdan ponovo zablistao, ali nije imao ko da ga prati! (VIDEO)

Objavljeno: 16.04.21 u 09:19

Iako je Bogdan Bogdanović odigrao sjajno, njegova Atlanta je ipak noćas poražena od Milvokija sa 109:120 na svom trerenu.

Gosti su timskom igrom od početka do kraja meča imali i kontrolisali prednost. Posebno dobro odigrali su završnice druge i treće četvrtine, pa nije bilo dileme o pobedniku.

Srpski reprezentativac je meč završio sa 28 poena uz šest skokova i sedam asistencija, a ubacio je čak šest trojki, ali nije imao dobru podršku od ostatka tima pa su pretrpeli sedmi uzastopni poraz u duelima sa Milvokijem.

Bogdanovića je pratio Hil, koji je imao 18 poena, te Kapela koji je uz 16 poena imao i 16 uhvaćenih lopti. Tre Jang je meč završio sa 15 poena.

Na drugoj strani Holidej je bio najefikasniji sa 23 postignuta poena i Lopez koji je imao dvostruki dvocifren učinak sa 19 poena uz 12 skokova. Janis Adetokunbo je meč završio sa 15 poena uz 5 skokova i 2 asistenvije.

Milvoki je trenutno na trećem mestu sa tri pobede manje od lidera Istočne konferencije Filadelfije, a Atlanta je četvrta.


(VIDEO:YouTube/MLG Highlights)

Košarkaši Boston Seltiksa slavili su na gostovanju kod Los Anđeles Lejkersa sa 121:113. U ovom NBA klasiku blistao je Džejlen Braun, koji je za nešto više od pola sata na terenu zabeležio 40 poena. Svi ostali u njegovom timu, su bili daleko od njega, Pričar je imao 15 poena i sedam skokova, isto poena i jedan skok manje zabeležio je Smart, dok su po 14 ubacili Tejtum i Tompson.

Kod Lejkersa je najbolji bio Horton-Taker sa 19 poena, sedam asistencija i šest skokova, dok je Meklemor dodao 18 poena i četiri skoka. Dvocifreni su bili još Kuzma sa 13, Herel sa 12 i Mekini sa 10 poena.


(VIDEO:YouTube/MLG Highlights)

Trijumf na strani ostvaro je i Golden Stejt protiv Klivlenda rezultatom 119:101. Alen Smailagić je na terenu proveo nešto više od jednog minuta i zabeležio je jednu asistenciju. Pobedi su se radovali i košarkaši Sakramenta, koji su bili bolji od Finiksa – 122:114.

NBA liga, rezultati

Atlanta – Milvoki 109:120
Klivlend – Golden Stejt 101:119
LA Lejkers – Boston 113:121
Finiks – Sakramento 122:114

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter