0
Auto Moto

FOTO: Twitter screenshot

NAKON VIŠE OD SEDAM GODINA: Konačno ćemo videti Mihaela Šumahera! (VIDEO)

Objavljeno: 16.04.21 u 14:02

Dokumentarac o životu i tragediji Mihaela Šumahera trebalo bi uskoro da izađe iako nemamo još uvek zvaničan datum.

Najavljeno je da je film u pripremi, a svi žele da čuju do sada zataškane detalje o stanju legendarnog vozača. Film je rađen pod budnim okom njegove supruge Korine i izgleda da je konačno spreman za emitovanje.

Iako još uvek nema zvaničnog datuma, režiserka Vanesa Noker iz kompanije B14 film otkrila je da je film gotov.

Iako ceo svet zanima šta je sada sa čuvenim vozačem, film će se uglavnom bazirati na njegovim uspesima i putu ka osvajanju sedam titula u Formuli 1. Šumaher je 2013. doživeo nesreću tokom skijanja na Alpima zbog čega je bio u indukovanoj komi, a od tada živi u strogoj privatnosti.

“Film prikazuje Mihaelovu impresivnu karijeru i mnoge aspekte složenog života. On je nemilosrdni i odvažni vozač Formule 1, ambiciozni sportista, iskusni mehaničar, pouzdan timski igrač i ljubazan porodični čovek”, rekla je Sabine Kem, portparol porodice Šumaher.

Bendžamin Sejkel, pomagač pri produkciji filma, javno se zahvalio Šumaherovima što su svetu podarili jedno takvo filmsko delo:

“Oduševljeni smo što smo imali poverenje i saradnju sa porodicom Mihaela Šumahera jer bez njihove podrške film ne bi bio moguć”, izjavio je Sejkel.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter