in

U SUSRET BEOGRADSKOM POBEDNIKU: Sastali se Dragana Belojević i Nenad Borovčanin!

Ljubitelji boksa će sigurno uživati u ovoj godini.

Gradska sekretarka za sport i omladinu Dragana Belojević primila je danas predsednika Bokserskog saveza Srbije Nenada Borovčanina. Glavna tema razgovora bila je organizacija predstojećeg Svetskog prvenstva u boksu, koje se održava u našem glavnom gradu od 25. oktobra do 6. novembra ove godine. Pričalo se i o predstojećem tradicionalnom turniru Beogradski pobednik, koji je u kalendaru Evropske bokserske federacije a održaće se od 24. do 28. aprila u renoviranoj Hali opštine Rakovica. Poseban osvrt bio je okrenut i Nacionalnoj školi boksa koja se sprovodi u celoj zemlji.

Sekretarka Belojević predložila je da se na SP u Beogradu, naravno ako to situacija oko korona virusa dozvoli, organizuju skupovi legendi našeg sporta iz puno olimpijskih disciplina, kako bi se pokazalo da je sport najbolji ambasador naše zemlje. Legende bi gledale boks i međusobno se podsećale na uspešne dane iz mladosti a bile bi na raspolaganju i mladim sportistima da se slikaju sa njima i daju im određene savete.

Postoji mogućnost da se finale Beogradskog pobednika održi na otvorenom na Kalemegdanu i sekretarka je istakla da jedva čeka da vidi taj spektakl u režiji olimpijskog boksa.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

OGLASIO SE NOVAK NAKON ŠOKANTNOG PORAZA: Jedna od najgorih partija u poslednjih nekoliko godina!

STANOJEVIĆ PRED MAČVU PRIČAO O BAJBEKOVOM STATUSU: To je najveći problem za nas!