0
Evrokup

FOTO; Youtube/Screenshot

TO ŠTO NISMO OTIŠLI U EVROLIGU JE VELIKO RAZOČARANJE: Evo šta je Sale rekao posle poraza od Uniska!

Objavljeno: 15.04.21 u 17:47

Da li mu se posle ovog neuspeha smeši otkaz?

Košarkaši Virtusa iz Bolonje nisu uspeli da obezbede Evroligu, pošto su u polufinalu Evrokupa poraženi od Uniksa. Saša Đorđević koji predvodi italijanski klub, istakao je da njegov tim nije odradio dobar posao.

Ako ti protivnik ubaci 107 poena u ovakvoj utakmici, to znači da nisi odradio dobar posao. Imaju mnogo šutera i igrača sa loptom, u poslednjoj deonici su dali jednostavne i efektivne koševe. Moramo da držimo glavu gore i da znamo da smo završili Evrokup sa samo dva poraza, počeo je Đorđević.

Ekipa za koju nastupaju kapiten naše reprezentacije Miloš Teodosić, kao i Stefan Marković, imala je dosta problema u odbrani. Baš o tome je pričao i Sale, rekavši da njegov tim nije bio dovoljno dobar. Naglasio je takođe, da je veliko razočaranje to što nisu uspeli da obezbede Evroligu naredne godine.

To što nismo otišli u finale i u Evroligu – veliko je razočaranje. Ali ovo je sport. Moramo da se držimo i da nastavimo dalje. To što nisu igrali poslednje dve utakmice u VTB ligi im je dalo energiju. Mi smo, nažalost, bili bez igrača, bez Tesitorija i imali smo probleme ispod koša koje inače nemamo. Pomogao bi nam. Imali su četvoricu dobrih igrača na ovom meču, plus Kenana koji je pogodio koš uz dosta sreće posle dobre odbrane. Mislim da je to bio pobednički koš. Borili smo se, ali nismo bili dovoljno dobri u odbrani, zaključio je Aleksandar Saša Đorđević.

Pošto je iz Evrolige pre samo nekoliko dana najavljeno da Virtus neće dobiti specijalnu pozivnicu za narednu sezonu, sigurno je da će se u timu desiti ogromne promene. Da li će na udaru biti i Srbi, saznaćemo u narednom periodu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter