0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

STANOJEVIĆ PRED MAČVU PRIČAO O BAJBEKOVOM STATUSU: To je najveći problem za nas!

Objavljeno: 15.04.21 u 16:50

Trener crno-belih je bio dosta kratak pred gostovanje u Šapcu.

Fudbaleri Partizana će se u okviru 32. kola Superlige Srbije sastati sa Mačvom. Aleksandar Stanojević je održao neuobičajeno kratku konferenciju za medije.

Igramo u gostima protiv tima koji je već ispao iz lige, ali imamo naše ciljeve, način igre koji želimo da nastavimo i idemo u Šabac po pobedu, počeo je Stanojević.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

Predstavnike medija zanimalo je nešto više o Bajbekovom i Banjakovom statusu. Šef stručnog štaba Partizana je istakao da je Bajbek konstantno u nekim problemima.

Videli ste igrače koje više koristim, koje manje, ima još mesec dana i tu je dosta utakmica koje mogu da daju sliku. Bajbek je stalno u nekom problemu, to je najveći problem za nas, dok je Banjak igrač reprezentativnog kalibra, ali je stranac. Sveta i Vujačić igraju odlično, tako da… Ne možete sve igrače da stavite, uvek će biti nezadovoljnih. Banjak će sad biti u konkurenciji i zaslužuje šansu, ali ne mogu svi da igraju, zaključio je Aleksandar Stanojević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter