5
Domaći fudbal

FOTO: FK Dinamo Vranje

RECKO OPLEO PO SAVEZU UZ TVRDNJE DA MU JE UKINUTA SUSPENZIJA: Iz FSS-a stigla prava istina!

Objavljeno: 15.04.21 u 20:01

Zanimljivo je bilo danas na konferenciji za medije koja je održana u Vranju.

Trener Dinama iz Vranja Dragan Recko Antić, danas je održao vanrednu konferenciju za medije. On je oštro kritikovao vrh saveza, uz tvrdnje da mu je suspenzija ukinuta.

Mislim da su me Disciplinska komisija FSS kao i veliki broj članova sa vrha saveza drastično kaznili sa 18 meseci kao da sam najveći neprijatelj države Srbije i kao da sam “pobio” pola Kruševca. To je udar na mene, moju ličnost, moj trenerski poziv. Zna se ko je bio upleten u to: vrh Fudbalskog saveza na čelu sa Markom Pantelićem, Šurbatovićem, Tončevima. Jer ko može drugi da donese takvu odluku? Imaju snimke, imaju sve dokaze. Neću da pominjem svoje kolege, njihova imena, koji mnogo više psuju sudije. Uostalom zna ih cela Srbija. I kako se oni kažnjavaju, a kako se Recko kažnjava, počeo je Antić.

FOTO: FK Dinamo Vranje

Potom je dodao da je on označen kao neprijatelj zbog tvrdnji koje je izneo na račun Saveza. Naveo je da se bori sam i da nema zaštitu.

Recko je u Srbiji označen kao neprijatelj zato što je javno govorio o mnogim prljavim stvarima jedne familije koja uporno želi da uništi Dinamo. Ja se sam borim i nemam zaštitu, kao što vidite nisam Vučićev trener. Da jesam sigurno ne bih bio kažnjen 18 meseci. Sam se borim za svoj klub, svoj grad i za sebe i svoju porodicu. Ne mogu da trpim nepravdu koja se nanosi kako meni tako i klubu i gradu i zato ponekada tako reagujem, zaključio je Dragan Antić.

Redakcija HotSporta je dobila obaveštenje da suspenzija treneru Dinama nije ukinuta. On i dalje ne sme da vodi ekipu, dok ne uputi pismenu žalbu, po kojoj će Savez nakon toga odlučivati.

Izriče se mera Suspenzije prema Antić Draganu, šefu stručnog štaba FK„Dinamo“ iz Vranja zabrane vršenja funkcije na svim javnim utakmicama, piše u rešenju koje vam prenosimo u celosti.

Saopštenje FSS-a

Nalaže se Antić Draganu, šefu stručnog štaba FK „Dinamo“ iz Vranja, da dostavi pisano izjašnjenje sa posebnim akcentom na okolnosti svog ponašanja nakon izricanja disciplinske mere i napuštanja restriktivnog prostora, a sve u smislu čl. 129 Disciplinskog pravilnika FS Srbije, najkasnije do utorka 20.04.2021. godine do 17 časova.

0
0

5 Komentara

  1. Ma živeće ovaj narod…. i kladionice!
    Jeste primetili kako se oni svi izmedju sebe kao prozivaju,a zapravo svi igraju kladionicu zajedno i dogovaraju sve! Šou!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Naš fudbal je cirkus! Ovaj trener iz SNS-a, oni bi kao da ga kazne za primer,a u stvari ga ne kaznjavaju…
    auuu sta se radi druže

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter