0
Kladionica

FOTO: OktagonBet

OKTAGONBET TIKET DANA: Liga Evrope i Englezi za dobru zaradu!

Objavljeno: 15.04.21 u 12:05

Liga Evrope sa malo Čempionšipa dovoljno je za dobar tiket. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

20.00 Rotherham – Coventry

Previše zanimljiv i previse bitan okršaj da bi bilo ikakve lepote i rizika u ovoj utakmici. Klubovi sun a 3 boda jedan od drugog, a između njih je linija koja razdvaja one koji idu u niži rang i one koji ostaju u Čempionšipu. Roteram ima veetar u leđima od pobede u utorak nad KPR-om ali ima i mnogo zaostalih utakmica pa igraju svaka 3 dana. Koventri se naredne sezone vraća na svoj stadion. Bilo bi lepo da to bude u Čempionšipu.

Predlog: X (3,10)

21.00 Villarreal – D.Zagreb

Iskusna ekipa Emerija zna da igra na rezultat kada je to potrebno, a rezultati ovog menadžera u Ligi Evrope govore sami za sebe. Uz sve to doneli su dobar rezultat iz Zagreba. Gosti ne mogu da sede skrštenih ruku i čekaju što će ostaviti mesta za kontra napade Žutih. Verujemo u prolaz Španaca i malo golova.

Predlog: 1&0-3 (1,96)

21.00 Slavia Prague – Arsenal

Gol iz kornera u poslednjim sekundama na Emirejtsu potpuno je promenio ovaj dvomeč. Slavija je već izbacila i Leste i Rendžerse pa im dobro ide sa ostrvljanima. Ipak, svako ko je gledao prvu utakmicu mogao je videti koliko su se Topdžije ispromašivale. Samo 30% šansi da su spremili u gol sve bi bilo drugačije. Ne mogu dva puta toliko promašivati. Ide Arsenal dalje.

Predlog: 2 (1,83)

21.00 AS Roma – Ajax

Potpuno nenormalna prva utakmica govori nam da ćemo vrlo verovatno gledati sličnu u Rimu. Dušan Tadić promašio je penal za 2-0 nakon čega je Roma okrenula meč. Sigurno će želeti da se iskupi. Ovaj tip bi mogao doći već u prvom poluvremenu.

Predlog: GG3+ (1,68)

UKUPNA KVOTA 18,68 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

 ekpres tiket – 6482464

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter