0
ATP

FOTO: Youtube/Screenshot

OGLASIO SE NOVAK NAKON ŠOKANTNOG PORAZA: Jedna od najgorih partija u poslednjih nekoliko godina!

Objavljeno: 15.04.21 u 16:17

Svetski broj 1, nije lako podneo ovaj poraz.

Novak Đoković je poražen u 3. kolu Mastersa u Monte Karlu. Od njega je bio bolji Danijel Evans i to 2:0 u setovima.

Srpski teniser je očigledno bio neraspoložen, pa je nakon meča dao dosta kratku izjavu. Čestitao je protivniku, dok je istakao da iz ovog meča ne može da izvuče ništa pozivitno.

Svaka čast Danijelu, bio je bolji igrač. Verovatno je ovo bila jedna od mojih najgorih partija u poslednjih nekoliko godina. Osećao sam se užasno na terenu. Trebalo je da uradim mnogo više, nije bilo ništa pozitivno da se izvuče iz ovog meča. Imam veoma gorak ukus u ustima posle ovoga, rekao je Đoković.

Sa druge strane Danijel Evans je naravno bio presrećan i ponosan na sebe. Naglasio je da će deci sigurno pričati o tome kako je pobedio najboljeg na svetu.

Najveća stvar je da verujete u sebe da možete da pobedite. To je najvažnije, a naravno, morao sam malo i da sumnjam u sebe. Nije lako servirati u teškim trenucima, svašta prolazi kroz glavu, ali sam srećom dobio. Posle turnira ću pričati deci kako sam pobedio broja jedan, zaključio je Evans.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter