2
Domaći fudbal

FOTO; Twitter Screenshot

NAJBOLJI DINAMOV BRAZILAC OTVORIO DUŠU: ‘Ugovor sa Zvezdom bio je ispred mene’

Objavljeno: 15.04.21 u 21:25

Najbolji Dinamov Brazilac Žorž Samir priznao da je malo falilo da potpiše za Crvenu zvezdu, međutim stvari su se okrenule…

Dinamo ove sezone igra fantastično i ostvaruje istorijske rezultate a Samir važi za jednog od boljih igrača u ekipi Modrih.

Pre nekoliko godina pojavila se vest da će Brazilac sa hrvatskim pasošem pojačati Crvenu zvezdu međutim taj transfer je na kraju bio stopiran.

Za to stopiranje krive su ‘Delije‘ jer nisu želeli hrvatskog reprezentativca u svojoj ekipi jer se to kosi sa njihovim stavovima.

Samir je bio velika želja Zvezdana Terzića mesecima ranije, čak i u periodu kada je brazilski vezista imao teške trenutke u Kini.

O svemu tome u Podkastu Inkubator pričao je bivši vezista Dinama i španskog Hetafea.

„Imao sam ponudu Crvene zvezde. To je bilo kada je trebalo treći put da se vratim u Dinamo. Dogovorili smo se sa Zdravkom, i čekao sam dve tri nedelje, ali nisam potpisao ugovor. Onda sam otišao u Beograd. Došao sam kod Zvezdana Terzića, sve smo se dogovorili za dva sata. Međutim, na kraju sam mu rekao da imam usmeni dogovor sa Zdravkom i da želim da se vratim u Zagreb i još malo popričam sa Mamićem. Da mu kažem da neću igrati za Dinamo, već za Crvenu zvezdu. Terzić mi je na to rekao: „Ako izađeš iz ove kancelarije bez potpisanog ugovora nećeš igrati za Zvezdu“. Nisam mu verovao, rekao sam da dolazim sutra da potpišem ugovor i da istovremeno donesem stvari. Imao sam taj ugovor ispred sebe, samo da ga potpišem. Nisam hteo tog dana da ga potpišem, jer sam dao reč Zdravku.“

Do potpisa nikada nije došlo…

“Onda sam otišao do Zagreba i ne znam šta se dogodilo. Zdravko je otišao u Međugorje i nisam imao s kim da pričam u Dinamu. U međuvremenu su Delije čule za to, i nisu me hteli. Moj problem je bio što sam igrao za reprezentaciju, Ibanjez nije bio takav slučaj. Delije me nisu htele“. – rekao je Samir.

 

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter