1
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

‘KOKEZIN ŠOFER’ DEMANTUJE RECKA: ‘Nikada nisam radio za Slavišu! Srpski fudbal ima mnogo većih problema od mog izlaska na teren protiv Zvezde’

Objavljeno: 15.04.21 u 09:22

Saopštenje prenosimo u celosti.

Fudbalski trener Dragan Antić Recko je izneo podatke koji su izazvali veliku buru u javnosti. Antić tvrdi da je  2018. godine u periodu kada je bio šef stručnog štaba Radničkog, dobio naredbu da izvrši jednu izmenu.

U pitanju je duel između Radničkog i Crvene zvezde. U 88. minutu je u igru ušao Predrag Stanković. Popularni ‘Recko’ je u izjavi za Novosti’ istakao da se radi o vozaču Slaviše Kokeze.

Glavni akter skandala fudbaler Predrag Stanković se oglasio dan kasnije i demantovao tvrdnje Dragana Antića.

-Povodom informacija koje su se pojavile u medijima, ovih dana , vest da je ‘šofer Slaviše Kokeze‘ igrao utakmicu protiv Crvene Zvezde, javnosti se obraćam u cilju demantovnja iznesenih informacija.

U fudbalskom klubu Radnički iz Niša sam proveo 6 meseci i prošao kompletne pripreme.Dva puta sam bio u sastavu pre pomenute utakmice sa Zvezdom. Prvi put na utakmici sa Mačvom iz Šapca i drugi put u kupu Srbije protiv Zlatibora. Na žalost, vrlo brzo me je zadesila povreda i oporavak je trajano nekoliko meseci. Trener koji me je dočekao u klubu Peter Pakulta, je izuzetan profesionalac, koji je svojim radom na mene ostavio jak i pozitivan utisak , kao i pomoćni trener Boban Dmitrović.Svima koji su radili ili bili deo Pakultinog tima je jasno da je to osoba koja donosi odluke koje su isključivo u interesu kluba. Sa njihove strane primećen je moj profesionalizam i borbenost.

Posle oporavka, pred kraj sezone, vratio sam se kod trenera Dragana Antića Recka koji se zalagao za ‘grublju igru’ u utakmici sa Zvezdom i tada mi je pružena šansa. Ja sam tu šansu pokušao da iskoristim na najbolji način. Nisam ni prvi ni poslednji igrac koji nije pokazo svoje najače adute u jednom bitnom momentu. Postoje mnogi faktori koji su na to uticali, ali to da sam ubačen na teren zbog nekih viših interesa, svakako nije jedan od njih. Za mene , kao i moje saigrače , to nije bila opcija.

FOTO: FSS

Slavišu Kokezu poznajem privatno , upoznali smo se u FK Brodarac, nikada nisam za njega radio i nisam bio njegov šofer. Ukoliko je neko u tom trenutku pomislio da će preko mene ostvariti bolji odnos sa tada uvažavanim Kokezom , to nije moja odgovornost.

Ja ću svoj period u Nišu pamtiti po fantastičnoj ekipi, saigračima koji su izuzetni ljudi i velikom profesionalizmu Pakulta i Dmitrovića.

Senzacionalistički naslovi, farse čiji su inicijatori oni koji žele da prikriju svoj nedostatak integriteta su samo jedan od problema našeg društva i našeg fudbala.

Od povrede koja me je zadesila , nisam se nikada skroz oporavio ali se i dalje svakodnevno bavim sportom. Od malih nogu gajim veliku ljubav i entuzijazam prema fudbalu. Disciplina mi nikada nije nedostajala. Ljubav prema sportu mi je u krvi, a imao sam veliku životnu sreću da upoznam plemenite ljude sportiste, borce sa kojima sam trenirao i delio bitne životne momente.

Nisam napravio veliku karijeru u fudbalu ali sam uvek davao sve od sebe i nikada nisam pristajao da zaobilaznim putem dolazim do cilja, u sportu kao i životu generalno.

Srpski fudbal ima mnogo veće probleme od mog izlaska na teren u utakmici sa Crvenom zvezdom! Moj cilj nije bio da nekoga uvredim ili da spustim nivo igre izlaskom na teren, naprotiv za mene je to bila velika čast i velika odgovornost.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter