0
Domaći fudbal

FOTO: HotSport

SRPSKA LIGA ‘ISTOK’: Timok 1919 grabi ka tituli!

Objavljeno: 14.04.21 u 20:30

Na putu ka tituli prvaka Srpske lige ‘Istok’, Timok 1919 iz Zaječara preskočio je još jednu prepreku.

Na gostovanju kod Župe, u okviru vanrednog 28.kola, Zaječarci su bez većih problema slavili rezultatom 3:0 i stekli lepu bodovnu prednost nad najbližim pratiocima.

Budućnost iz Popovca konačno je opravdala visok plasman minimalnim trijumfom u Vlasotincu protiv ovog proleća vrlo blede Vlasine.

Gradski derbi ljutih rivala Car Konstantina i OFK Sinđelića doneo je očekivano žestoku borbu, na kraju radovali su se Bubanjci minimalnom pobedom od 1:0. Istim rezultatom završen je i meč u Vladičinom Hanu gde je domaća Vlasina iznenadila do ovog kola drugoplasirani Radnički iz Svilajnca.

SFS Borac je na vrlo neugodnom gostovanju kod Topličanina uspeo da jednim pogotkom stigne do bodova koji će im itekako puno značiti u borbi za opstanak.

Rembas je u duelu punom preokreta i neizvesnosti slavio u svojoj Resavici protiv sjajne Pčinje rezultatom 3:2. Susreti izmedju Mladosti iz Medoševca i Jedinstva iz Paraćina i Radana i Trstenika PPT završeni su bez golova, a sa po samo jednim osvojenim bodom domaćini su sve bliže selidbi u niži rang.

Kablovi i Moravac Orion su ponovo služili za gol razliku, Timočanin je deklasirao Zaječarce rezultatom 12:0, dok je Dunav pobedom od 6:0 u Mrštanu produžio nadu za opstanak.

Rezultati 28.kola i tabela:

Vlasina – Budućnost 0:1

OFK Topličanin – SFS Borac 0:1

SFK Morava – Radnički Svilajnac 1:0

Car KonstantinOFK Sinđelić 1:0

Moravac Orion – Dunav 0:6

Župa – Timok 1919 0:3

Rembas – Pčinja 3:2

RadanTrstenik PPT 0:0

Timočanin – Kablovi 12:0

Mladost – Jedinstvo Paraćin 0:0

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter