in , ,

TUGATUGA LOLLOL

SIN ZVEZDANA TERZIĆA SE ODREKAO PLATE U ZVEZDI! Kostadin stavio stan pod hipoteku zbog UEFA licence!

FOTO: Instagram/printscreen

Sin Zvezdana Terzića, Kostadin, dobio posao na ‘Marakani’ kao jedan od pomoćnika poslovnog direktora Marka Petrovića, ali njegov gest verovatno će izazvati burne rekacije svih navijača.

Kostadin je odlučio da se odrekne plate od 800 evra, koja će umesto na njegov račun ići na račun Omladinske škole Zvezde, navodi Telegraf.

Takođe, Crvena zvezda je usled finansijskih problema na koje je uticao i korona virus, koji je uzrokovao smanjen priliv novca od transfera i Evrope, te igranja bez prisustva publike, ponovo imala problem sa rešavanjem UEFA licence.

Tu je u pomoć takođe uskočio Kostadin Terzić, koji je u martu ove godine stavio svoj stan pod hipoteku, kako bio pomogao Zvezdi da reši UEFA licencu za narednu sezonu.

Podsetimo, Kostadinu je 1. aprila istekao dvogodišnji ugovor u Fudbalskom savezu Srbije, gde je bio menadžer za razvojne projekte sa UEFA, posebno zadužen za implementaciju VAR-a u našoj zemlji.

Od 1. aprila je zvanično zaposlen na Marakani kao jedan od nekoliko pomoćnika poslovnog direktora Marka Petrovića, ali je odlučio da posao obavlja volonterski, odnosno da iznos njegove plate bude preusmeren na Omladinsku školu kluba.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

Autor: HotSport

Diskusija

Odgovorite

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

KRAJINOVIĆ U OSMINI FINALA MONTE KARLA! Srbin počistio Argentinca!

DRAKONSKA KAZNA ZA RASIZAM! Fudbaler Slavije dobio 10 utakmica suspenzije!