0
Kladionica

FOTO: OktagonBet

OKTAGONBET TIKET DANA: Uz Ligu šampiona, tu su Nemci i Francuzi!

Objavljeno: 14.04.21 u 11:00

Liga šampiona i mnoštvo drugih liga širom Evrope prosto iziskuju tiket. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

18.30 Vfl Osnabruck – Regensburg

Dve ekipe u donjem delu tabele koje ne umeju da sačuvaju svoju mrežu. Poslednjih 6 međusobnih mečeva su došli GG, a 5 od njih i GG3+. Domaćin je u težem položaju jer su trenutno na mestu koje vodi u plej-of za ispadanje. Gosti ima 5 poena više ali ni oni nisu sigurni. Nerešeno nikom ne odgovara.

Predlog: GG (1,84)

19.00 Clermont Foot – Amiens

Klermon se bori za direktan plasman u elitni rang Francuske, a njihov rival Tuluz je kiksnuo pa imaju šansu da ih stignu. Oni su takođe jedan od najboljih domaćina u ligi, imaju samo jedan poraz na svom terenu. Sa druge strane, Amijen, nema za šta da igra budući da su u sredini tabele i ne mogu ni dole ni gore.

Predlog: 1 (1,60)

21.00 Dortmund – Manchester City

Ova utakmica jednostavno mora biti otvorena i sa mnogo golova. Mančester siti bi trebalo da iskoristi svoju prednost u kvalitetu i u broju igrača tj. rotaciji. U subotu u vreme ručka su izgubili od Lidsa jer je Gvardiola odmarao 6 igrača čuvajući ih za ovaj duel. I u prvoj utakmici su promašili dosta šansi, a sada to teško da će biti slučaj.

Predlog: 2&GG (2,95)

21.00 Liverpool – Real Madrid

Iskreno ne dajemo mnogo šansi za prolaz Liverpulu ali mogli bi pirovo dobiti ovaj meč. Veliki udarac za njih je što nema publike na stadionu dobro je poznato koliko ih Enfild nosi. Osim toga ne vidimo kako će Klop da nadoknadi manjak kvaliteta u odbrani? Za samo 7 dana – teško, a izgledalo je loše u Madridu.

Predlog: 1 (2,02)

UKUPNA KVOTA 17,72 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

EKSPRES TIKET:  8756922

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter