0
Evrokupovi

FOTO: YouTube screenshot

KRISTIJAN KAREMBE: ‘Real je zasluženo savladao Liverpul u Madridu! Benzema je jedan od najboljih igrača u Francuskoj’

Objavljeno: 14.04.21 u 14:16

‘Mbape i Haland su profil igrača za Real Madrid’.

Bivši fudbaler Reala, a sada sportski direktor Olimpijakosa, Kristijan Karembe je bio gost ‘Radio Marke’. Funkcioner čuvenog kluba iz Grčke je govorio o nekadašnjem klubu.

Karembe je odgovorio na pitanje da li je Realu potrebniji Haland ili Mbape.

-To je pitanje za Zidana jer obojica su profil igrača za Real Madrid. Mbape može igrati desno ili levo u napadu ili u centru, dok je Haland klasičan centarfor. Obojica sjajno igraju u napadu, postižu golove…mogli bi čak i zajedno da igraju…uz Benzemu bilo ko od njih ili čak obojica bi činili pakleni napad.

PROČITAJTE JOŠ: FLIK NAPUŠTA BAJERN: U pitanju je neočekivan razlog!

Kristijan je imao samo reči hvale za Benzemu.

-Kompletan igrač, može da igra levo i desno. Pokazao svoj talenat postižući golove i blizu je da stigne jednog Raula, iako mora da odigra još par sezona u kraljevskom klubu. Igra odlično u Realu, ali mora da se koncentriše kako bi oborio rekord u Ligi šampiona. Jedan je od najboljih igrača kojeg imamo u Francuskoj i uz trenera Zinedina Zidana pruža najbolji deo sebe – rekao je Karambe.

Sportski direktor kluba iz Grčke sa oduševljenjem priča o prvom ovosezonskom duelu Reala i Liverpula.

-Njihova prvu utakmica četvrtfinala bila je neverovatna, a Madriđani su potpuno zasluženo slavili 3:1. To je jedna od najboljih utakmica Reala koju pamtim. Zidanovi momci su pokazali kvalitet, zrelost i iskustvo. Gostovanja na Enfildu nikada nisu laka, ali sve je na strani mog nekadašnjeg kluba, uključujući i rezultat iz prvog meča – zaključio je bivši fudbaler.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter