1
ATP

FOTO: Twitter

KRAJINOVIĆ U OSMINI FINALA MONTE KARLA! Srbin počistio Argentinca!

Objavljeno: 14.04.21 u 17:30

Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se u osminu finala Mastersa u Monte Karlu, pošto je lako i ubedljivo pobedio Huana Ignjasija Londera sa 6:0, 6:3.

Argentinac je imao sreću što je uopšte u turniru, ta čast pripala mu je kao ‘laki luzeru’, povlačenjem drugog igrača sveta, Danila Medvedeva, koji je bio pozitivan na testu na korona virus.

Krajinović je od početka nametnuo svoj ritam igre, odigrao je zaista briljantno taj početni set i uz tri brejka posle samo 24 minuta igre stigao je do 6:0.

Drugi set je počeo razmenom brejkova, prvo je popustio Filip, potom Londero da bi naš as u červrtom gemu ponovo načinio brejk i poveo sa 3:1.

Odmah je stigla i potvrda brejka, 4:1 i već tada je bilo jasno da Argentnac nema šta da traži.

Krajinović će se u osmini finala sastati sa braniocem trofeja, Fabijom Fonjinijem, koji je pobedio Australijanca Džordana Tompsona sa 6:3, 6:3.

Podsetimo, Novak Đoković se takođe plasirao u osminu finala pošto je savladao Janika Sinera.

 

0
0

1 Komentara

  1. Dobro Novak je imao loš dan, osvojio skoro sve što se može osvojiti, ali Krajnović, Lajović i Kecmanović dodju do trećeg kola i kraj ,kad će jednom da predju taj prag straha i frustriranosti plaše se velikih igrača i gube, treba puno da treniraju da bi došli u top 10.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter