0
Domaći fudbal

FOTO: YouTube screenshot

BRODARAC OSTVARIO VELIKI USPEH: Dve pobede protiv Crvene zvezde! (VIDEO)

Objavljeno: 14.04.21 u 15:16

Omladinci i kadeti su upisali važne trijumfe!

Na teren su prvo istrčali omladinci Brodarca i Crvene zvezde. Gosti sa stadiona ‘Rajko Mitić’ su od samog starta odlično ušli u meč. Izabranici Marka Nedića su napadali većim delom utakmice, ali je domaćin pokazao da poseduje veliki kvalitet u realzicaiji napada.

Utakmica je zavšrena rezultatom 2:1. Nikola Mituljkić je postigao pogodak u 9. minutu i tako doneo prednost crveno-belima. U momentima kada je izgledalo da će gosti duplirati prenost, domaćin je odlično reagovao.

Golove za Brodarac je postigao Miladinović u 41. i 62. minutu meča.

Nakon poslednjeg sudijskog zvižduka došlo je do svađe, a kasnije i do fizičkog kontakta igrača obe ekipe. Situacija  na terenu se ubrzo smirila.

PROČITAJTE JOŠ: ĐOKOVIĆ SIGURAN NA STARTU TURNIRA: Sjajan povratak najboljeg igrača na planeti!

Nešto kasnije odigrana je još jedna utakmica. U pitanju je duel istih klubova, ali kadetskih kategorija. Na stadionu Brodarca je viđena sjajna utakmica. Domaćin je nakon prvih 45. minuta imao prednost 3:0.

Crvena zvezda je u nastavku izašla sa željom da pobedi! Crveno-beli su odigrali sjajno drugo poluvreme i stigli do potpunog izjednačenja.

U finišu meča je ponestalo snage gostujućoj ekipi, a to su igrači Brodarca znali da iskoriste. Gol za pobedu i konačnih 4:3 domaćin je postigao u 89. minutu.

Zvezda je u prvom poluvremenu propustila priliku da postigne još jedan pogodak. Glavni i odgovorni za takav ishod jeste sjajni golman Brodarca. Mladi Luka Lijeskić je odbranio jedanaesterac!

Golove za Brodarac su postigli Mulić u 1. (iz jedanaesterca), Milošević u 11, Đokić u 39. i Vranješ u 90. minutu. U redovima crveno-belih istakao se Nikolašević sa dva pogotka. Mirko je prvi pogodak postigao u 52. minutu sa bele tačke, a drugi put je zatresao protivničku mrežu osam minuta kasnije. Šljivić se upisao u strelce u 67. minutu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter