0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda mts

RADONJIĆ I DOBRIĆ UOČI MEČA: ‘Teška utakmica, još jedna u nizu!’

Objavljeno: 13.04.21 u 15:22

Crvenu zvezdu očekuje veoma bitan duel sa ekipom Cedevita-Olimpije.

Duel koji će u mnogome odlučivati poziciju jedne i druge ekipe u plej-ofu, biće odigran u hali ‘Aleksandar Nikolić’.

‘Ovo će biti derbi za drugo mesto i veoma važna utakmica za oba tima. Olimpija je odličan tim, dobro ukomponovan, tim koji dobro igra i u dobroj je formi. Mi imamo hendikep u odsustvu Lendrija Noka i Marka Jagodića Kuridže, ali želimo da osvojimo nove bodove koji bi značili veliki korakr ka drugom mestu pred plej-of.’ – rekao je Radonjić.

‘Očekuje nas još jedna u nizu izuzetno teških utakmica, važnih za raspored na vrhu tabele. I dalje smo u ritmu utakmica sreda-nedelja i moraćemo da nađemo dodatnu energiju nakon nedeljne utakmice, ali na prvom mestu i rotacije koja će biti skraćena za dva igrača koja će nam nedostajati u sredu. Olimpija Cedevita igra odlično, pobedili su Mornar u Baru što dovoljno govori o njihovim kvalitetima, ali i trenutnoj formi. Moraćemo da odigramo vrlo borbeno i sa puno energije ovu utkamicu.’ – dodao je Ognjen Dobrić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter