0
Fudbal

FOTO: FSS

PIKSI ISKREN: ‘Klanovi, grupe, sujeta!’

Objavljeno: 13.04.21 u 12:10

Zanimljiva izjava selektora fudbalske reprezentacije Srbije.

Selektor muške fudbalske reprezentacije Dragan Stojković Piksi bio je gost na televiziji N1. Tom prilikom je izneo neka svoja zapažanja.

O samoj poziciji selektora u srpskom fudbalu..

‘Morate da se suočite s problematikom, jer je javni posao i svi mogu da komentarišu. Ovde se svi razumeju u fudbal i oni bi to mnogo bolje. Zadovoljstvo je jer predstavljam zemlju i želim da podelim odgovornost s narodom. Mislim da ćemo uspeti, borićemo se.’

Vidno je zadovoljan nakon prvog reprezentativnog ciklusa i sedam bodova iz tri meča.

‘Imali smo samo dva treninga, morao sam da upoznam igrače, da upoznaju oni mene, da im objasnim neke stvari. S obzirom na kratak period, rezultat je dobar.’

Na samom kraju prokomentarisao je i atmosferu u timu.

‘Slušao sam razne priče, neki klanovi, grupe, ovaj je sujetan… Međutim, ovo govorim s punom odgovornošću – toga nema, druženje je na visokom nivou i to me raduje, to tako mora biti jer smo svi tu zbog zajedničkog cilja – da Srbiju odvedemo na Mundijal u Kataru. Nisam video da se igrači ne zalažu, ne trče ili se ne bore. Stvarati dobar imidž što se tiče srpskog fudbala je naša obaveza.’ – rekao je Piksi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter