1
Evropske lige

FOTO: FSS

OVOME SE NIKO NIJE NADAO: Arbitar koji nije video Ronaldov gol protiv Srbije, dobio otkaz!

Objavljeno: 13.04.21 u 18:17

Kada se posao na velikoj sceni ne obavi dobro, svaka greška se skupo plaća…

Posebno ako je ona bila na štetu Kristijana Ronalda, zbog čega je ceo svet pričao o sudiji Daniju Makeliju i njegovim pomoćnicima.

Glavni arbitar sa meča Srbije i Portugala (2:2), nakon svega, prekinuo je saradnju sa pomoćnim sudijom. Tačnije, Makeli je Mariju Diksu saopštio da više neće biti u njegovom timu, te da će njegovo mesto zauzeti Jan de Vris.

Ovo i ne čudi mnogo s obzirom na to da se Makeli izvinio u portugalskim medijima Ronaldu i reprezentaciji Portugalije.

– Godinama radim sa Mariom i razumećete da je ovo bila teška odluka zbog čega je neću dalje komentarisati – prenose holandski mediji Makelijevu izjavu.

Mario Diks je ubrzo uzvratio glavnom sudiji:

– Veliko, veliko razočaranje za mene, baš pred Evropsko prvenstvo. Makeli mi je rekao da želi da nastavi sa drugim pomoćnikom, jer je izgubljeno poverenje u našoj saradnji. Zaista sam se nadao većoj podršsci, razumevanju i poverenju posle uspešne saradnje svih ovih godina, procedio je Diks.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

1 Komentara

  1. To je sve zato što je Ronaldu poništio go… da je nama ili nekoj trećoj državi poništio go uopšte se ne bi podigla tolika prašina

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter