0
Fudbal

FOTO: OktagonBet

OKTAGONBET TIKET DANA: Sreću tražimo u Engleskoj i Ligi šampiona!

Objavljeno: 13.04.21 u 11:00

Nova lista i novi predlog tiketa od nas. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

18.30 Huddersfield – Bournemouth

Bornmut je uhvatio mesto za plej-of za vrat i ne namerava da ga ispusti. U nizu su od 4 pobeda, a svaka je bila bar 2 razlike. Imaju čak u utakmicu manje od Redinga koji je 2 poena iza. Hadersfild je u skroz suprotnom raspoloženju jer nisu pobedili tačno mesec dana, a u međuvremenu su nastradali i 7-0 od Noriča. Čista dvojka.

Predlog: 2 (2,00)

19.00 Sheffield Wed – Swansea

Kada su prošle sezone Viganu oduzeli, poene zbog čega su ispali u treću ligu, a Venzdeju odgodili to do naredne sezone delovalo je kao nepravda. Izgleda da će ta nepravda biti zadovoljena jer sada gotovo sigurno putuju u treći rang. U poslednjih 6 moraju dobiti bar 4 da bi imali neke šanse za opstanak, a to je gotovo nemoguće. Već prvi protivnik je Svonsi koji je prekinuo niz od 4 poraza ubedljivom pobedom u Londonu protiv Milvola. Svonsi koji je na plej-of mestima i zna da igra na rezultat.

Predlog: 2 (2,60)

21.00 Chelsea – Porto

Čelsi ima najlakši posao u Ligi šampiona i očekujemo da ga rutinski reše. Oni su jedini tim koji nije primio gol u četvrtfinalu. Kao i u prvoj utakmici da puste protivnike da igraju i iskoriste njihove greške, strpljivo i efektno. Sa 2 gola zaostatka Porto nema šta da čeka i moraju da jure rezultat što će ostavljati prostora za kontre. Očekujemo još jednu pobedu Plavaca.

Predlog: 1 (1,87)

21.00 Paris SG – Bayern Munich

Ova dva tima priredila su nam snežni spektakl prošle nedelje, a ne deluje ni da će biti drugačije večeras. Napadački fudbal sa pregršt prelepih poteza i mnogo golova je u najavi. Zato smo izvukli odličnu kvotu sa golovima u prvom poluvremenu. Bajern mora ići na sve ili ništa.

Predlog: I 2+ (2,02)

UKUPNA KVOTA 19,64 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

 ekpres tiket – 6486163

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter