0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Budućnost

MILOJEVIĆ PRED IGOKEU: ‘Mi smo odličnoj formi, verujem da ćemo pobediti neugodnog protivnika’

Objavljeno: 13.04.21 u 20:47

Velika borba u završnici ABA lige.

U sredu 14. aprila od 20:00h, Budućnost u Podgorici dočekuje izabranike Dragana Bajića. Igokea igra sjajno ove sezone i biće ozbiljna prepreka za domaći tim.

Budućnost mora da pobedi ekipu iz Laktaša, kao i Mornar iz Bara u narednom kolu, kako bi osigurala lidersku poziciju. Igokea je do poraza od Crvene zvezde bila u borbi za prvo mesto, a sada ih očekuje trka za mesto u plej-ofu.

Dan pred važnu utakmicu oglasio se šef stručnog štaba Budućnosti Dejan Milojević.

-Igramo protiv najprijatnijeg iznenađenja u ABA ligi. Moj prijatelj Dragan Bajić radi sjajan posao. Do utakmice sa Zvezdom, Igokea je bila u trci za prvo mesto, što je najbolji pokazatelj o kakvoj se ekipi radi. Mi smo u odličnoj formi, igramo jako dobro. Očekujem da damo sve od sebe i verujem da smo kadri da pobedimo neugodnu ekipu Igokee – istakao je trener Budućnosti.

PROČITAJTE JOŠ: LEGENDARNI NAPADAČ PORUČUJE: ‘Ronaldo je svetska klasa, ali Lukaku je kompletniji igrač’

Nakon trenera, svoja očekivanja izneo je i reprezentativac Crne Gore Nikola Ivanović.

-Ulazimo u period sezone gde je svaka utakmica ključna i u svakom meču je pobeda imperativ. Takva će biti i utakmica sa Igokeom. Pre nekoliko dana, Igokea je odigrala vrhunski meč protiv Crvene zvezde. Još nije osigurala plasman u polufinale i sigurno će tražiti šansu protiv nas. Igokea ima dosta kvalitetnih igrača, teško je igrati protiv njih. Sigurno će želeti da nas uspore. Međutim, bliži se završnica, mnogo smo radili za prvu poziciju i želimo da je zadržimo – rekao je Nikola Ivanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter