0
Evropske lige

FOTO: FK Crvena zvezda

LOŠE VESTI ZA PIOLIJA I MILAN: Zlatan Ibrahimović van tima zbog suspenzije, a mora i da plati – mogao bi još jednom da bude kažnjen?!

Objavljeno: 13.04.21 u 19:30

(Ne)očekivana odluka…

Fudbaler Milana Zlatan Ibrahimović suspendovan je na jednu utakmicu zbog isključenja koje je zaradio u prošlom kolu Serije A, na meču protiv Parme.

Disciplinska komsija italijanskog prvenstva je Šveđanina kaznila i novčano sa pet hiljada evra zbog ‘provokativnog stava i nepoštovanja’ prema glavnom sudiji na toj utakmici, preneli su italijanski mediji.

Ibrahimović je direktan crveni karton dobio u 60. minutu, a sledeći meč, za koji će biti u stroju, je duel protiv Đenove, koji će Milan igrati na svom terenu.

FOTO: Twitter/printscreen

Ipak, to nije sve… Ibrahimović je prekršio i strogi koronavirus protokol, budući da je boravio u restoranu sa svojim prijateljima. Kako pišu italijanski mediji, njegov prijatelj otvorio je restoran u Milanu isključivo za njega, a budući da su prekršili protokol, fotografija koja je objavljena u javnosti izazvala je dosta reakcija. Ostaje pitanje, da li će i zbog ovog da bude kažnjen napadač ‘rosonera’.

Inače, Milan se nalazi na drugom mestu prvenstva Italije sa 63 boda, 11 manje od prvoplasiranog gradskog rivala Intera.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter