0
Evrokupovi

FOTO: YouTube screenshot

LEGENDARNI NAPADAČ PORUČUJE: ‘Srbi su Brazilci sa Istoka! Da sam na mestu funkcionera Borusije prodao bih Halanda i kupio Vlahovića’

Objavljeno: 13.04.21 u 22:15

Italijan je oduševljen partijama mladog golgetera!

Slavni fudbaler Kristijan Vijeri je birao reči o Dušanu Vlahoviću. Napadača je svrstao u društvo Halanda i Mbapea. Krsitijan  je na kanalu ‘Bobo TV’ rekao da je Vlahović među tri najbolja mlada napadača u Evropi.

Vlahović? Mislim da je posle Halanda i Mbapea jedan od najjačih na kontinentu. Da li se sećate gola koji je postigao protiv Intera? Meni je još pred očima… Ima snagu, tehniku, kvalitet, dobro igra nogama… Kao i svi Srbi, koje zovu Brazilcima sa Istoka – kazao je Vijeri.

PROČITAJTE JOŠ: LEGENDARNI NAPADAČ PORUČUJE: ‘Ronaldo je svetska klasa, ali Lukaku je kompletniji igrač’

Legendarni napadač je dao savet upravi klubu iz Dortmunda.

– Da sam na njihovom mestu, prodao bih Halanda i kupio Vlahovića. Pravi je igrač, jedan od najboljih igrača u svom uzrastu. Pravi je igrač, govorio sam to i kada, na početku sezone, nije bio na terenu – zaključio je popularni ‘Bobo’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter