0
Košarka

FOTO: Twitter Screenshot

KARI ISPISAO ISTORIJU, JOKIĆ OPET NAJEFIKASNIJI U PORAZU: Golden Stejt sve bliži plej-ofu! (VIDEO)

Objavljeno: 13.04.21 u 10:10

Pobeda Golden Stejta nad Denverom sa 116:107 ukrasila je veče za pamćenje Stefona Karija koji je postao košarkaš sa najviše postignutih poena u istoriji franšize.

Naš Nikola Jokić je opet bio najefikasniji u porazu svoje ekipe i bio je blizu novog tripl-dabla. On je zabeležio 27 poena uz 12 skokova i 8 asistencija, a značajan doprinos pružio je i Porter koji je zabeležio tri poena manje.

Srpski košarkaš još jednom je pokazao zašto je jedan od glavnih kandidata za ovosezonsko MVP priznanje, međutim ponovo je potvrđeno da za uspeh Nagetsa nije dovoljan samo raspoloženi srpski centar.

Sjajni Kari sa 53 poena ukrasio je utakmicu za istoriju, ali i vukao svoj tim na putu do 25. pobede u sezoni. Treća pobeda u poslednja četiri meča donela je Golden Stejtu šansu da se bori za mesto u plej-ofu, a novi korak ka narednoj fazi pokušaće da napravi za dva dana protiv Oklahome.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter