0
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/printscreen

KALUĐEROVIĆEVA ZANIMLJIVA IZJAVA: ‘Uz Tadića bih dao duplo više golova!’

Objavljeno: 13.04.21 u 14:21

Iskusni napadač imao je veoma zanimljivu izjavu.

Andrija Kaluđerović je u razgovoru za Sport Klub izneo neka svoja viđenja. O trenutno dobroj formi Rada rekao je sledeće.

‘I ja se iskreno nadam, meni je, recimo, nestvarno da posle toliko finih stvari urađenih u drugoj polovini prvenstva, Rad i dalje nije izašao iz zone ispadanja. Smatram da nam raspored u finišu ide na ruku i da ćemo da obezbedimo ono što smo i zaslužili.’

O svom fantastičnom učinku u Superligi Srbije imao je da kaže sledeće:

‘Eh, da je Dule nekoliko sezona bio pored mene, gde bi mi bio kraj, nadavao bih se golova, Bog sveti zna koliko bi ih postigao. Duplo više? Verujem. Godinu i nekoliko meseci stariji sam od Tadića, ali, zajedno smo igrali u pionirskoj selekciji AIK, dogurali čak do vojvođanskog plej-ofa, gde su nas čekali Vojvodina, Novi Sad i apatinska Mladost. Odmah smo se našli, sjajno sarađivali, družili se i van terena, prijateljstvo se nastavilo i kad su nas putevi odveli na različite strane, mene, po završetku Osnovne škole, u OFK Beograd, njega u Vojvodinu. Često smo se posećivali, mnogo noći prespavao sam kod njega u Novom Sadu, dolazio je i on u prestonicu…Ortak za sva vremena. Fantastičan igrač! Lopta nas je spojila u nacionalnoj selekciji, neko vreme u mladoj, potom i u olimpijskoj, na Igrama u Pekingu, no, on je bio među starterima, dok meni nije pružena šansa sa klupe. Kamo sreće da smo dve, tri seniorske sezone proveli u istom klubu…Šteta. Zaista mi je žao.’ – reči su sjajnog Kaluđerovića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter