3
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot

‘JECO, OKO MOJE, NISMO SE TAKO DOGOVORILI’: Neverovatne scene, dosudila penal za goste, a onda je počeo pakao s tribina (VIDEO)

Objavljeno: 13.04.21 u 16:40

Prva liga Srbije iz kola u kolo iznedri po neku scenu o kojoj se danima priča i koje nemaju mnogo veze sa fudbalom.

Posle neverovatnih poteza, a zatim i incidenta koji je Vladimir Volkov napravio na meču, na red je došla situacija sa Jelenom Cvetković, glavnim arbitrom utakmice Zemun – Radnički Pirot.

Tokom prvog poluvremena meča, Jelena, koja je kao sudija debitovala prošle godine, dosudila jedanaesterac za gostujuću ekipu, a onda su krenuli razni povici s tribina.

Domaći navijači su ovaj potez sudije ispratili salvom komentara, pa se tako moglo čuti ‘Jeco, nismo se tako dovogovorili’ i ‘Bravo Jeco, oko moje lepo’…

Pogledajte na početku videa kako je to izgledalo posle dosuđenog penala:


(VIDEO:YouTube/Prva liga Srbije)

Zemun je kasnije uspeo da dođe do izjednačenja a i pobede u ovoj utakmici sa 2:1, ali kako su daleko „ispod crte“, teško će uspeti da ostanu u ligi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

3 Komentara

  1. Bravo za devojku,ako je pogresila ona ce to videti treba je podrzavati,nismo samo mi bitni bitan je jos neko!Svaka cast ako ima muda bice vrhunski sudija!BRAVO JECO!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ko ovu gura…. Devojka nema veze sa sudjenjem. Na skoro svakoj utakmici napravi sijaset propusta. Umišljena do bola. Znamo i zašto je dobila grb… Miljenica sekretara

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter