0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

HOLENDER OSTAJE U PARTIZANU: Crno-beli definitvno žele da zadrže reprezentativca Mađarske!

Objavljeno: 13.04.21 u 11:55

Stručni štab i čelnici kluba veoma su zadovoljni učinkom Holendera od kada je došao u Partizan i spremni su da ga otkupe od Lugana.

Više puta je Aleksandar Stanojević izrazio zadovoljstvo i pohvalio napadača i dao do znanja da želi da ga zadrži i da ga ima u planu za dugoročne vizije.

O otkupu ugovora se pričalo još i jesenas, napomenuo je to i generalni direktor Miloš Vazura, posle njega je potvrdio i prvi čovek sportskog sektora Ilica Iliev, a krajem minule godine, trener i Aleksandar Stanojević.

Holender se apsolutno uklopio u način rada, funkcionisanje i sve ono što struka zahteva od igrača.

“Apsolutno sam za to da Holender ostane u Partizanu i posle leta, ne postavljam pitanje u vezi sa tim“ – poručio je Stanojević.

“U pitanju je standardni reprezentativac Mađarske, koji će narednog leta igrati na Evropskom prvenstvu. Direktan i konkretan fudbaler, koji može da igra na više pozicija u napadu i može da nam omogući da budemo opasni na više načina, jer nije sebičan, veoma dobro sarađuje sa svima u timu. Njegove kretnje su sjajne, mnogo pomaže ekipi na terenu“ – rekao je jednom prilikom trener crno-belih.

Partizan je Luganu već platio 50.000 evra za pozajmicu Holendera, uz klauzulu o pravu preče kupovine, koja će biti aktivirana odmah po okončanju sezone, a iznosi 450.000 evra. Saglasje o otkupu je već postignuto na svim nivoima u Humskoj i niko to više i ne dovodi u pitanje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter