0
Domaći fudbal

FOTO: Facebook Screenshot

DRUGARI POSLALI EMOTIVNU PORUKU MILOŠU: Mladi fudbaler Kikera u stabilnom stanju! (VIDEO)

Objavljeno: 13.04.21 u 09:20

Miloš Đurović, mladi fudbaler Kikera, nalazi se u stabilnom stanju nakon sudara sa golmanom na utakmici sa Zvezdom u kadetskoj ligi Srbije. 

Klub se zahvalio na podršci i potvrdio da je Miloš trenutno u stabilnom stanju:

“Poštovani prijatelji, znani i neznani, svi koji ste u ovih par dana brinuli zajedno sa nama, nudili svoju pomoć, molili se za zdravlje našeg Šomija, koristimo ovu priliku da Vam se javno zahvalimo u ime FK Kiker, a pre svega u ime Miloša i njegove porodice. Želimo da obavestimo sve da je Šomi stabilno, da je na konstantnoj nezi i brizi zdravstvenog osoblja bolnice u Tiršovoj i nadamo se da će, uz Božiju pomoć, brzo ozdraviti i vratiti se svojoj porodici i drugarima iz Kikera koji su danas smogli snage da mu svi zajedno pruže NAJVEĆU podršku. Još jedno VELIKO, VELIKO hvala svima.“

Takođe. na njihovoj zvaničnoj Instagram stranici osvanuo je emotivni video gde njegovi drugari saigrači zajedno sa stručnim štabom u glas glasno izgovaraju: „Za Šomija!“ Na taj način žele da povređenom drugu pošalju poruku podrške.

Podsetimo, Miloš se sudario sa golmanom Crvene zvezde, na utakmici kadeta. Zbog potresa mozga hitno je hospitalizovan. Pao je na vrat i ostao bez svesti, a lekarska ekipa je brzo reagovala i transportovala u bolnicu.

Koliko je bila ozbiljna povreda, govori i reakcija igrača na terenu koji su bili u šoku. Ubrzo su došla kola hitne pomoći i odvezli Miloša u bolnicu.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter