0
Kladionica

FOTO: OktagonBet

OKTAGONBET TIKET DANA: Sjajna ponuda za početak nedelje!

Objavljeno: 12.04.21 u 11:12

Pondeljak nikad zanimljiviji, sastaviti tiket nikad lakše. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

19.00 West Bromwich – Southampton

Sa vetrom u leđima od prošlonedeljnih pobeda obe ekipe će želeti pobedu. Domaćin je maestralno dobio Čelsi na Stamford Bridžu i moraće da nastavi u tom ritmu ako žele opstanak u ligi. Sautemptonu je potreba još jedna pobeda da prebrine opstanak. Gol na svakoj strani nam deluje zagarantovano s obzirom da VBA mora, a Sveci imaju zdravog Denija Ingsa.

Predlog: GG (1,81)

20.30 Hoffenheim – Bayer Leverkusen

Domaćin bez ikakavih ambicija i sa tri poraza u nizu dočekuje šestoplasirani Leverkuzen, koji neće želeti da ispusti mesto koje vodi u Evropu. U prvoj utakmici ove sezone Apotekari su dobili 4-1 i definitivno su kvalitetniji tim. Naš Mijat Gaćinović ima povredu zgloba i sigurno neće biti u timu domaćih..

Predlog: 2 (2,30)

20.45 Benevento – Sassuolo

Oba tima su sigurna u sredini tabele i ne mogu ni dole ni gore, a gosti imaju malo više kvaliteta mora se priznati. Mogu da odigraju potpuno rasterećenu utakmicu, a ovo su timovi na čijiim utakmicama inače pada mnogo golova. Sva tri znaka mogu doći pa je mnogo sigurnije samo juriti golove.

Predlog: 3+ (1,65)

21.15 Brighton – Everton

Evertonu kako sezona odmiče polako izmiču mesta koja vode u Evropu. Na poslednje 3 nisu pobedili, a ovo je idealna šansa da se vrate u borbu čak i za top 4 ako bi dobili danas i onu zaostalu. Brajton je sa druge strane najbolja loša ekipa u ligi. Na sreću po njih, loša forma Fulama im daje razlog da mogu rasterećeno igrati.

Predlog: GG (1,94)

UKUPNA KVOTA 13,33 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

 ekpres tiket – 4302733

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter