3
Košarka

FOTO: Youtube/Screenshot

OGLASILA SE MILICA DABOVIĆ: Batine od mene nisu napravile osobu punu mržnje, kao što je moja sestra!

Objavljeno: 12.04.21 u 23:35

Bivša reprezentativka Srbije pričala je sa čime se sve susretala tokom karijere.

Milica Dabović je izjavila kako je tokom karijere imala neke nepristojne ponude i da je zbog toga odlazila iz klubova. Ona trenutno nastupa u Albaniji, u ekipi Valona.

Susretala sam se sa raznim situacijama, ne samo od predsednika, već i preko direktora, trenera… To je za mene bio poraz, jer znam da nikakve povode nisam davala za takve situacije. Smatrali su me lepom i zgodnom i zbog toga su mislili da mogu lako da me odvuku u krevet, ali to se nije dešavalo. Zato što nisam davala na sebe, zato sam odlazila iz klubova, počela je Milica.

Dala je do znanja da je njen život težak, ali i da je zahvalna roditeljima na svemu. Ovim povodom, prokomentarisala je i izjavu svoje sestre Ane Dabović, o kako su dobijale batine u detinjstvu.

Moj život je bio težak i volela bih da kažem da sam zahvalna na svemu i mami i tati, bez obzira na moje detinjstvo. O tome svi pričaju, jer je moja sestra izjavila da je dobijala batine, da sam ja dobijala batine, da je sve to bilo tako kao što je bilo… Ali, ja sam na to zaboravila, to nije napravilo od mene ono što je napravilo od sestre, osobu koja je puna mržnje, koja je zla i misli samo na sebe. Ja sam potpuno suprotno, dobra sam i gledam pozitivno na svet, oprostila sam sve što sam mogla da oprostim. Jesam neko na koga ljudi mogu da se oslone, a to je danas baš retkost, zaključila je Milica Dabović.

0
0

3 Komentara

  1. Koliko je ruzno sto ovako govori za svoju sestru ‘osoba puna mrznje, koja je zla…’
    Nisam nikada cula da je Jelica tako nesto rekla za nju, bez obzira sa kakvim priznanjima je izasla u javnost.
    Steta, bila je dobar sportista, ali sada je ovo vec otislo predaleko…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter